Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség

Grund 2018 Vajta - ,,Szemben

A *-os mezőket mindenképpen töltsd ki!


  Vezetéknév: *   
  Keresztnév: *
  Titulus:   
  * Férfi  
  * Diák   Szenior   Diákkörvezető  
 
  Segítőnek kértetek fel a táborban!
  Oktatási intézmény: *   Szak/évf.:* /*
  Diákkör:*
(Kezdd el beírni a diákköröd nevét. Ha nem jársz, akkor írd be: Nem járok diákkörbe.)
  Felekezet:*  
  Gyülekezet: *
  Állandó lakcím: Ország:   Ir.sz.: *
   Helység: *
   Utca: *
   Hsz: *
  Mobiltelefonszám:*
  E-mail cím: *
  Születési idő: * (ÉÉÉÉ-HH-NN)
  Diákig. száma : *
Első táborozó
A teljes hétre jelentkezők előnyt élveznek a hétvégére jövőkkel szemben!
A szállás ára az idegenforgalmi adót tartalmazza.
A TELJES részvételi díjat kérjük átutalni a jelentkezési határidőig!


 
Részvétel: *
Diák, teljes részvétel

Diák, hétvégi részvétel

Szenior, teljes részvétel

Szenior, hétvégi részvétel


Érkezés:
Távozás:
Sze Cs P Szo V
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Szállás hotelben
 
  Étkezés: Vegetáriánus
Allergiás vagyok
(megjegyzésben kérünk részleteket!)
  Részvételi díj:
(kiszámol)
(válassz a fentiek közül)    
  Kérek számlát
  A részvételi díjad tartalmazza a kiválasztott szolgáltatásokat (szállás, étkezés) és a regisztrációs díjat (pl.: főelőadó/szemináriumtartók költségei, bérleti díjak stb.). Ezt a díjat a regisztráció egyszerűsítése érdekében felfelé kerekítjük. Az ebből befolyó összeget a tábor egyéb költségeire fordítjuk.

A jelentkezésed akkor válik érvényessé, ha a teljes összeget augusztus 21.-ig átutalod a MEKDSZ Konferenciák számlára. (Az átutaláshoz a szükséges információt egy visszaigazoló e-mailben is elküldjük.)
  Adomány:   
  Támogatási igény:  Ennyi Ft kedvezményt kérsz (a részvételi díj max. 50%-a, megjegyzésben kérünk rövid indoklást!) Ha szükséged van kedvezményre, nyugodtan kérj. Az igénylések felől augusztus 21.-ig döntünk, az indoklások alapján. A támogatásokat a beérkezett adományokból fedezzük.
 
  A megjegyzésben, kérünk, röviden indokold meg igényedet! Indoklás nélkül nem tudunk támogatást biztosítani. Nem tudjuk indokként elfogadni azt, hogy „nincs pénzem”; azt viszont igen, hogy „alacsony a szüleim jövedelme” vagy „édesanyám egyedül nevel”.

Csak aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok kérhetnek támogatást.

  SZÉP-kártyával fizetek A részvételi díj egy része fizethető SZÉP-kártyával a helyszínen, de a jelentkezés véglegesítéséhez előleget kell átutalni augusztus 21. 15 óráig. A pontos összegek meghatározásához vedd fel a kapcsolatot velünk. (mekdsziroda@gmail.com)
  Szép-kártyás összeg:  Írd be ide, hogy mennyit fogsz ily módon fizetni. Ha ezt a fizetési módot választottad, ne utalj addig, amíg kapcsolatba nem lépünk veled.
   
  Egyéb/megjegyzés:
  írd ide annak a nevét akivel szeretnél egy szobába kerülni. A szervezés során ezt igyekszünk figyelembe venni, de nem tudjuk garantálni, hogy egy szobába kerültök.:
  * Elolvastam és tudomásul vettem a tábor honlapján található jelentkezési információkat. Továbbá a teljes tábordíjat augusztus 21.-ig átutalom. A részvételi díj átutalása után, visszautalásra nincs lehetőség. (Az átutaláshoz a szükséges információt egy visszaigazoló e-mailben is elküldjük.)
  * Hozzájárulok az adataim tárolásához a MEKDSZ adatbázisában, hogy ezen keresztül tájékoztatást kapjak a MEKDSZ-ben folyó munkáról. (Adataidat nem szolgáltatjuk ki harmadik személynek vagy kereskedelmi célokra.)
A tábor során képek és videók készülnek a résztvevőkről, melyek megjelennek a MEKDSZ facebook oldalán, valamint tárolásra kerülnek az egyesületünk archívumában.